Папи Ханс: Тази, която е в сърцето ми, не е в прегръдките ми! Дара е само приятел… (виж тук)

Папи Ханс: Тази, която е в сърцето ми, не е в прегръдките ми! Дара е само приятел… (виж тук)
Гласувайте за статията

Папи Ханс признава, че пише на шега – разкри и драмата в любовта си!

Поетът Константин Трендафилов, известен още с музикалното си алтер его Папи Ханс, е почнал да пише на шега. Това призна самият той в интервю за Нова телевизия.

Папи Ханс

Папи Ханс разкри истината за работата и любовта

„Всичко започна като откровен майтап. Пиша изключително мърливо и редактирам като неврохирург.

Винаги започвам от идеята, когато говорим за проза. Винаги започвам от това къде искам да отида с това нещо и кой ще е онзи финт в историята, който ще я направи интересна и отличаваща”, разказа Папи Ханс.

За първия си роман бившата муза на певицата Дара отделил около една година. За втория пък се надява да е готов до четири години най-късно.

Константин Трендафилов не обмисля опцията да напуне пределите на родината и да търси слава зад граница, пише Монитор.

„Все още не съм си тръгнал от България и нямам план да го правя. Искам да променям средата, искам да я обогатявам, искам да карам хората да мислят. Най-много ме дразни това, че хората не мислят. Всички много са заобичали клишето. Простотията ме побърква.

Говорим за издигането на простотията в култ“, сподели още Трендафилов, който взе сребърен медал в последния сезон на предаването „Вип Брадър“.

Що се отнася до отношенията му с бившата му вече половинка Дара, той твърди, че я обича до болка. Но само като приятел. Не иска обвързващи и романтични отношения с нея. Папи Ханс отива още по-далеч като споделя следното:

„Тази, която е в сърцето ми, не е в прегръдките ми“, визирайки невъзможната си (поне към момента) любов с мистериозната португалка. Според него обаче в живота няма нищо невъзможно, така че ще видим развоя на тази история.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар