Отново блесна: Илиана Раева стана лице на словенска фирма за бижута от злато и диаманти! (виж тук)

Отново блесна: Илиана Раева стана лице на словенска фирма за бижута от злато и диаманти! (виж тук)
Гласувайте за статията

Илиана Раева заблестя с диамантите на Zlatarna Celje Bulgaria!

Златното момиче Илиана Раева получи апетитно предложение. В следващите три години тя ще бъде рекламно лице на световна марка скъпи бижута със злато и диаманти.

Илиана Раева

Златното момиче Илиана Раева ще рекламира класните бижута в следващите три години

Става дума за популярните Zlatarna Celje Bulgaria, които са я избрали за рекламата на бранда си. Ето какво написа Илиана Раева в мрежата, за да благодари за жеста:

„За мен е огромна чест, че съм изборът на авторитетната словенска фирма за бижута Zlatarna Celje Bulgaria с впечатляващата своя история. Че ще бъда тяхно рекламно лице.

И ще нося техните уникални произведения ръчна изработка от злато, диаманти, всякакви скъпоценни и полускъпоценни камъни през следващите три години!

Благодаря за удоволствието и оказаната ми чест и привилегия! На тази първа снимка от невероятната сесия, която направихме съм с бижута от бяло и розово злато с диаманти ръчна изработка“, похвали се в мрежата Илиана Раева.

Вижте и малка част от историята на самата марка бижута, която датира на пазара от далечната 1844-та година:

„Брандът ни е с дългогодишна история, датираща от 1844 година, като ние сме един от най-големите производители и търговци на бижута в страните от бивша Югославия, а именно Словения, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Македония, Черна гора.

А от осем години сме позиционирани и на българския пазар. Всички наши бижута са ръчна изработка, дизайнерски, изработени в Словения от злато, сребро и стомана, в съчетание със скъпоценни и полускъпоценни камъни, перли, кристали Сваровски“, пишат от самия бижутерийски бранд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар