Башар Рахал се извини за сексистката реклама: Ето какво заяви публично! (виж тук)

Башар Рахал се извини за сексистката реклама: Ето какво заяви публично! (виж тук)
Гласувайте за статията

Башар Рахал публикува извинението в профила си в социалната мрежа!

Актьорът Башар Рахал се извини публично за сексистката реклама, която скандализира обществеността преди броени дни. Видеоклипът, който възмути интернет, вече е изтрит от социалните мрежи.

Башар Рахал

Башар Рахал се извини за скандалната реклама

В него участваше самият Башар Рахал, който бе избран за директор на студентската телевизия Алма матер. В клипчето директорът на телевизията приканва студентите да участват в конкурса за подбор на служители. И дава пример с младо момиче, което му носи кафе, а той я заглежда в задните части.

Моментално рекламата предизвика гнева и възмущението на хиляди потребители в интернет, които откровено обявиха Башар за сексист. Ето какво заяви актьорът днес:

„Здравейте, искам да се извиня на всички, които се чувстват засегнати от нашия клип.

Съжалявам, че не съобразих, че клипът не отговаря на определени академични и човешки норми, и в този смисъл реакцията е разбираема. Това е и причината да свалим клипа.

Искам да заявя на студентите, изявили желание за явяване на кастинга – кастинг ще има на предварително заявените дати 17, 18 и 19 Ноември в София.

Кастингът извън София се отлага поради организационни причини. Уверяваме всички одобрени студенти извън столицата,че ще бъдат поканени на интервю с имейл.

Записванията за кастинга в София е до 15 Ноември 2018г. извън София продължават до предварително обявените дати. Очакваме Ви, успех!“, написа Башар Рахал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар