Лео Кадели разтърси мрежата в световния Ден на доброто! (виж тук)

Лео Кадели разтърси мрежата в световния Ден на доброто! (виж тук)
Гласувайте за статията

Албанецът Лео Кадели се опита да ни отвори очите поне в този ден!

Албанецът Лео Кадели, познат на зрителите от сериала „София Ден и Нощ“ запали мрежата днес, в световния Ден на доброто. Едва ли мнозина от нас са наясно с датата, но пък поне си струва да отделим минутка, за да прочетем думите на Лео. И да се замислим върху тях, струва си:

Лео Кадели

Лео Кадели е бил гост и на Слави Трифонов заради благотворителността си

„Световен ден на доброто…. Доброто не струва нищо. Безплатно е, а всъщност е най-ценното, което притежаваме. Добрият пример е един от най-важните фактори за промяна на света към по-добро.

Когато освободим природата от поредния боклук, хвърлен не на правилното място и го отнесем в кофата, когато нахраним един бездомен човек или животно, когато го погледнем в очите и му покажем че не е сам- малките неща, които носят голяма радост.

Правенето на добро никога не трябва да бъде просто мода или показност, то трябва да е начин на живот. Правете добро, въпреки че доста хора ще ви обвинят в противното.

Правете добро, въпреки че ще лишите себе си или близките си от внимание, или от последната стотинка. Правете добро и дори понякога да ви се струва, че прекалявате- спокойно, това не е грях.

Нашата платформа дава възможност да даде дори и този, който няма. Доброто става заразно чрез добрия пример, само така се предава нататък. За своите 37 години разбрах, че моето мото: „Доброто винаги побеждава“ се оказва абсолютната истина. Повярвайте и вие. Честит ден на добротата!“, поздрави всички в мрежата Лео Кадели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар