Соня Колтуклиева изригна срещу ГЕРБ: Постът й взриви мрежата! (още подробности)

Соня Колтуклиева изригна срещу ГЕРБ: Постът й взриви мрежата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Соня Колтуклиева избухна срещу ГЕРБ и критичната ситуация в държавата!

Журналистката Соня Колтуклиева взриви мрежата с поста си срещу ГЕРБ и управлението на държавата. Тя даде нагледни примери за ситуацията у нас, обедняването на българите и опашатите лъжи на политиците.

Соня Колтуклиева

Соня Колтуклиева изригна бясна на управляващите

Причината за гнева й е поредният за годината скок в цените на стоките от първа необходимост, както и скокът в цените на горивата. Хората излязоха на улиците, но… пей си, Пенке ле, кой ли те слуша?! Ето какво написа Колтуклиева:

„Опорката “каква беше цената на бензина и стойността на работната заплата през 2013 г. и каква е сега” е спекулативна и манипулативна.

А каква е инфлацията през тези 5 години, с колко се увеличи издръжката на живота, включително данъците, таксите, тока, водата, топлината, основните хранителни стоки?!

ГЕРБ само това знаят – да се връщат години назад… Ами да се върнем по тодорживково време, тогава?!

Добре, че “кабинетът Орешарски” прекъсна многогодишното управление на ГЕРБ с година и половина, та да има с кого да се оправдават.

… И още нещо. Цветан Цветанов днес по БТВ обяснява, че цените на горивата са пазарни и не се регулират от държавата. Което не е съвсем вярно, но това е друга тема.

И пак се хвали, че цените на горивата през 2018 са по-ниски от цените през 2013 г.. Защо?! Нали правителството нямаше нищо общо?!“, изригна Соня Колтуклиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари по “Соня Колтуклиева изригна срещу ГЕРБ: Постът й взриви мрежата! (още подробности)”

  1. Христина Илиева

    Ное. 13. 2018

    Колко е права само Соня.Респект!

Добавете коментар