Шок: Бременната Светлана Гущерова приета в болница! (още за състоянието й)

Шок: Бременната Светлана Гущерова приета в болница! (още за състоянието й)
Гласувайте за статията

Светлана Гущерова силно притеснена за бременността си и бебето!

Бившата плеймейтка Светлана Гущерова е постъпила в лечебно заведение в столицата, след като се почувствала зле. При прегледа се установило, че показателите й са твърде завишени. Което не е добре за бременна жена, пише столичен вестник.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова кара тежка бременност

Съпругата на милионерския син Християн Гущеров много се притеснила от ситуацията. И се наложило лекарите да я успокояват, че нищо страшно не се е случило.

Светлана Гущерова има много тежка бременност и се налага често да ходи на прегледи, разказаха пред вестника хора от нейното обкръжение. Плеймейтката постоянно е разтревожена, че може да има някакви проблеми с бебето, и не пропуска възможност да се консултира с медицинско лице.

А и ходенето до болниците използва като разнообразие, защото по цял ден стои в имението в столичния квартал Бояна и на моменти сериозно й доскучава.

Първородният син на бизнесмена и бившата плеймейтка ще се роди през март догодина, пише  hotnews.bg. Светлана и Християн дълго време криха бременността на блондинката.

И макар още да няма официално потвърждение от тях двамата, вече е публична тайна, че ще си имат наследник.

Двамата са решили да крият щастливата новина от чисто суеверие, че някой злобен човек може да им завиди и да ги урочаса.

Към днешна дата Светлето се чувства по-добре, а ние й пожелаваме да няма никакви проблеми оттук нататък. И да дари съпруга си със здраво и сладко бебче!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар