Унижение: Виж кой от съквартирантите влезе в Биг Брадър за… 1500 лева! (шок разкрития)

Унижение: Виж кой от съквартирантите влезе в Биг Брадър за… 1500 лева! (шок разкрития)
Гласувайте за статията

Не е за вярване, че гримьорът Цецо Андреев е паднал до тази нищожна сума!

Най-ниският хонорар в историята на „Вип Брадър“ даван някога е факт. И това е сумата от… 1500 лв. Да, добре прочетохте – 1500 лева, цифром и словом. Срещу тази цифра на хонорарен лист се е разписал гримьорът Цецо Андреев, който е част от актуалния сезон на Big Brother Most Wanted.

Цецо Андреев

Не е за вярване на какво се е съгласил устатият гримьор Цецо Андреев за слава

Амбициозният разкрасител на известни личности дал всичко от себе си, за да попадне в Къщата в Нови хан. И финансовата уговорка с продуцентите била без абсолютно никакво значение.

Само и само да попадне в шоуто той бил готов да се разпише срещу символичната сума. Това твърдят гей приятели на Андреев, пише hotnews.bg .

Мълвата се разнася от фотографа Георги Малев, който е сред най-близките до Златка Райкова, както и до други от клиентките на Цецо.

Въпреки приятелството си с Андреев, той не се свенял да коментира, че „някои хора са готови на всичко, за да се появат на малкия екран в прайм тайма срещу символична сума“.

Според запознати, всъщност причината гримьорът да иска да влезе в редиците на ВИП-овете в риалити формата на Нова телевизия, е конкурента му Валентин Кулагин.

Той е като трън в очите му от години. И именно заради това искал да се състезава с него по популярност влизайки в Къщата на Нови хан.

Към момента обаче Цецо не показва повече от бледо присъствие, а при бъдеща номинация за изгонване, вероятноста да си тръгне той е повече от придвидима. „Все пак е влязъл за чест и слава. И една седмица му е достатъчна“, коментират го в средите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар