Заразно е: Я-Я говори за Уагабунга, Ирина Тенчева възхвалява Уки Уки…! (виж тук)

Заразно е: Я-Я говори за Уагабунга, Ирина Тенчева възхвалява Уки Уки…! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ирина Тенчева заприлича на култовия Я-Я, лудна по Уки Уки!

Какво е общото между култовия Стоян Роянов Я-Я от Биг Брадър и жената на Иван Христов – Ирина Тенчева?! На пръв поглед нищо, но на втори… Оказа се, че докато Я-Я изповядва никому неизвестната религия Уагабунга, то Ирина Тенчева лудна по Уки Уки, видя Kliuki.bg.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева се отдаде на Уки Уки

Самата тя пояснява какво ще да означава това понятие и го прави в ресторанта си „Иритуали“. От много време насам половинката на Иван Христов е посветила цялото си време и енергия на това кътче в столицата, което освен с храната, свързва и с душата. Ето какво сподели Ирина Тенчева след срещата с писателката Юлиана Антонова в „Иритуали“:

„Вече знам как се нарича магията в #Irituali – уки уки е това! И го разбрах от вълшебен човек, който е посветил цяла книга на това специално усещане.

„Уки уки“ е чувството, когато човек подарява внимание и обич, когато дарява с радост и с усмивка другия. Усещането за отърсване от страха и съмненията, когато поднасяш без разлика на дистанция и възраст своята лекота в сърцето и ти я върнат, за да я дариш на друг.

То е да предаваш това усещане на близки и непознати и те да ти го връщат. То е да се рееш в облаците, да си над страха и страданието, да летиш с усещане, че някой те харесва, че те обича и ти като щафета да го върнеш на него и на всички около теб.

Това усещане е уки уки.“ Благодаря, Юлиана Антонова! Очаквам с нетърпение следващата ни среща – още този четвъртък на представянето на новата ти книга, събрала толкова от красотата на мига!“, написа Ирина Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар