Джулиана Гани печели Брадъра? Подробности!

Джулиана Гани печели Брадъра? Подробности!
Гласувайте за статията

По всяка вероятност Джулиана Гани ще е големият победител в Big Brother: Most Wanted. В това са убедени нейните последователи в социалните мрежи.

Още с влизането на силиконката Джулиана Гани в шоуто, гаджето й Илиян Найденов създаде група във Фейсбук, която за отрицателно време събра почти 2000 последователи.

Джулиана Гани

Джулиана Гани ще спечели Брадъра

„В тази група ще се публикува всичко свързано с участието на Джулка в къщата на Биг Брадър! Всички имат правото да публикуват мотивиращи снимки, изрязани кадри, клипове, колажи и т.н. Нека я подкрепим и я направим победител в този сезон! Тя ви обича и разчита на вашата подкрепа!“, написа на страницата Илиян Найденов, който нашумя като автор на книгата „Детокс 2.0 – убиецът на мазнини”.

Най-запалените почитатели а Джулката не спират да сипят комплименти по адрес на своята любимка и я виждат като победител на финала.

„Единственият участник в къщата, който не се налива с алкохол, който е възпитан и с възпитание и знания. Човек,от който можеш да научиш много“, Прекрасна ! Нека й помогнем да стигне до финал и да спечели този път, защото тя го заслужава“ – са само малка част от коментарите.

В първите номинации в риалитито Джулиана Гани не бе номинирана от никого от съквартирантите. Прави впечатление, че тя е най-стилна от всички дами в къщата. Красавицата се появи в ефир с убийствен секси тоалет – оскъдна рокля, която подчертаваше перфектните й форми и щедро разкриваше силиконовите й прелести. Според запознати роклята е дело на Djofra Fashion, една от любимите родни марки на Джули.

Източник: Blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар