Емилия: Благодаря искрено на съпруга ми!

Емилия: Благодаря искрено на съпруга ми!
Гласувайте за статията

Емилия отново показа колко много обича Жорж Башур! Двамата са неразделни, въпреки трагедията, която ги споходи!

Фолк дивата Емилия е изцяло отдадена на брака си с Жорж Башур. Той я подкрепя във всичко, включително и в работата й, научи Kliuki.bg.

Емилия

Емилия с нова песен

Това стана ясно от нейно признание в мрежата, касаещо новото й парче „Само тебе искам“. Песента е отдавна замислен проект, който вече е на бял свят.

„Зад всеки проект,който представям стоят доста хора.Да,аз съм лицето,което представлява всички работили по него и като такова искам да им благодаря с цялото си сърце!Благодаря ви за всичко и дано този проект ви докосне.Ако ви е докоснал ще направите много хора щастливи.

Благодаря искрено на съпруга ми,който участва във всичко и ме подкрепя за всичко откакто сме заедно.Благодарности към най-близкия човек в работата ми-Светлин,който се занимава с абсолютно всичко до последния детайл,на авторите без които нямаше да се случи нищо от това-Даниел,Мариета,Росен и Анастасия,на фризьора ми Момчил,на Цецо за грима,на стилистката ми Тони и целия й екип,които направиха уникалните маски,на Георги Манов и всички момчета от екипа на Clamer,на Неци и всички момичета и момчета от балет Fame,както и всички останали,които взеха участие в САМО ТЕБЕ ИСКАМ.“ – написа Емилия във Фейсбук страницата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар