Бойко Борисов идва при Слави заради протестите: Ето кои още ще дойдат и кога!

Бойко Борисов идва при Слави заради протестите: Ето кои още ще дойдат и кога!
Гласувайте за статията

Слави Трифонов е поканил главните управници на България във връзка с протестите в държавата!

От миналата седмица положението в страната ескалира и в момента правителството е пред разпад. По този повод Слави Трифонов е поканил няколко от хората, които могат да дадат отговор на случващото се в България в момента, научи Kliuki.bg.

Слави Трифонов и Бойко Борисов

Слави Трифонов чака Бойко Борисов в шоуто си

„Заради събитията и ситуацията в държавата, снощи в моето предаване отправих покана следващата седмица да ми гостуват председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, министър-председателят Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и националният омбудсман Мая Манолова. Изпратих и официални покани до всеки един от тях, както изисква протоколът. Днес четирима от тях потвърдиха официално, че ще гостуват в моето предаване.

В сряда ще гостува Бойко Борисов, в четвъртък – Сотир Цацаров, в петък – Мая Манолова, а в понеделник, 26 ноември – Цвета Караянчева. Засега не сме получили официален отговор от президента Румен Радев дали ще ми гостува във вторник.

И понеже – суверенът – това сте вие, българските граждани, вашите въпроси са най-важни. Напомням ви, че всеки един от вас, който има желание, може да зададе своя въпрос към петимата поканени на адрес: pitai.slavishow.com. А аз ще го задам от ваше име.“ – оповести Слави Трифонов в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар