Новата на Тото от „СкандаУ“ заличи напълно Яна от спомените му!

Новата на Тото от „СкандаУ“ заличи напълно Яна от спомените му!
Гласувайте за статията

Тото от „СкандаУ“ пак има гадже!

Тото от „СкандаУ” има нова приятелка. Победителят от миналогодишния сезон на „ВИП Брадър” от няколко седмици излиза с блондинката Кристин Петринска, узна HotArena.

Тото от СкандаУ и Кристин Петринска

Тото от „СкандаУ“ заби Кристин Петринска

Русата красавица се занимава професионално с танци и се запознала с рапъра по време на негово участие, твърдят запознати, писа „Уикенд“.

Кръшната Кристин е част от балета на шоуто „Като две капки вода”, участва във видеоклипове на различни български изпълнители, освен това преподава модерни танци на деца в частна школа.

Именно любовта й към музиката и танцовото изкуство я събрала с Йонислав. Двамата попаднали на една сцена – той като изпълнител, а тя като балерина, а оттам нататък отношенията им бързо се развили.

Рапърът вече не крие връзката си с Петринска и признава, че прекарва всяка минута от свободното си време с нея. Той очевидно си пада по блондинки, защото предишната му приятелка Яна също е руса.

Риалити звездата уж много страдаше по бившата и даже й посвети песен – хита „Чужди усмивки”, ала любовните му терзания бяха краткотрайни. Йотов не остана дълго сам и смени Яна с чаровната Кристин.

След раздялата с Яна изпълнителят за кратко беше в депресия и давеше мъката в алкохолни запои с приятели. Говори се, че се отдавал на случайни връзки с различни жени, но танцьорката Кристин успяла да задържи вниманието му.

Петринска умело използвала женския си чар, за да омае Тото и прекарвала все повече време в апартамента му. Тя се надявала скоро да заживеят заедно и той пръв да направи следващата крачка в отношенията им. Блондинката планирала да се нанесе в жилището на Йонислав за постоянно и му намеквала, че очаква покана. Той обаче не бил готов така лесно да скъса с ергенския си начин на живот, издават негови близки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар