Гала стана за смях: Възхити се на порноактриса в ефир!

Гала стана за смях: Възхити се на порноактриса в ефир!
Гласувайте за статията

Гала се изложи като кифладжийка!

От седмици в интернет тече една измама, която заблуди много хора, в това число и Гала. Порноактьори са изкарвани българи, завърнали се от чужбина в името на България, забеляза Kliuki.bg.

измама Гала

Измамата, която заблуди Гала

Така например в социалните мрежи се разпространява снимка на порноактрисата Саша Грей, която е представяна за Сашка Ганева от Сливница – професор, работил за НАСА, но завърнал се у нас, за да работи в БАН.

Гала даде като пример тази скалъпена история, за да покаже, че има стойностни българи, за които парите не са всичко. Тя обаче не осъзна, че това е измама и всъщност става въпрос за актрисата Саша, която се снима във филми за възрастни.

На всичкото отгоре Кристина Патрашкова направи излагацията пълна с думите „Това са жените, от които да взимаме пример“. Нещо, което сега звучи направи смешно, но явно на масата в „На кафе“ никой не беше чувал за този вид измама.

Всъщност измамата цели да се осмеят българите в чужбина, които са оставили родината си. Най-вероятно това има предвид авторът й, но много хора се заблудиха, че всичко това е истина.

Гала и друг път е споделяла в ефир неща, които взима за чиста монета във Фейсбук. Не е зле занапред да бъде малко по-мнителна по отношение на това, което чете в интернет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар