Грозно предателство: Джулиана Гани цели да изкара Никита от Къщата!

Грозно предателство: Джулиана Гани цели да изкара Никита от Къщата!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани изненадващо се обърна срещу Никита Джонсън!

Едно от най-стабилните приятелства в къщата на Биг Брадър вече е в миналото. Джулиана Гани номинира за изгонване Никита Джонсън и с това заби нож в гърба й.

Джулиана Гани и Никита Джонсън

Джулиана Гани предаде Никита

Оказва се, че плеймейтката не го е направила никак случайно. Тя вече открито започвала да се дразни, че изглежда като сянка на победителката в „Биг Брадър 2015“. Двете са постоянно заедно, но Милена (както е истинското й име) е тази, която постоянно прави впечатление на зрителите.

Джули имала амбиция този път да излезе последна от Къщата и виждала в Никита пречка да го направи. Тя осъзнавала, че ако не изкара уж приятелката си час по-скоро, шансовете й да блесне в шоуто стават все по-малки.

Затова снощи видяхме как я предава, като я номинира с абсурдния мотив, че изглеждала тъжна и това я напрягало. Я-Я номинира Емануела с същия аргумент, но Биг Брадър не го прие.

Преди година Джулка стигна до финала, което изненада мнозина. Там обаче не успя да се добере даже до топ 3, което се надявала да се промени.

Както писахме вече, от самата продукция също правят всичко възможно Джулиана Гани да спечели формата. Затова не се отдели никакво внимание да предателството й спрямо Никита, въпреки че беше много грозно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Грозно предателство: Джулиана Гани цели да изкара Никита от Къщата!”

  1. Христина Илиева

    Ное. 16. 2018

    Джулиана Гани е двулична жена,вечно плачеща,като иска хората да я съжаляват а всъщност е подмолна и лицемерна!

Добавете коментар