Президентът Румен Радев: Протестите са основателни!

Президентът Румен Радев: Протестите са основателни!
Гласувайте за статията

Румен Радев подкрепя негодуванието на гражданите по улиците!

„Гражданите виждат, че не са приоритет за сегашното управление и то губи тяхното доверие. Българите също така ясно осъзнават, че всички действия и извинения на властта оттук нататък имат една цел – да не загубят властта, с която са се сраснали.

Всяка власт, независимо дали настоящата или следващата, трябва ясно да разбере, че няма да може да управлява по досегашния начин. Българите все по-решително и организирано ще търсят правата си, защото се измерват не само с миналото, а и с държавите около нас. Има дълбок проблем с управлението и решението трябва да се търси от Народното събрание.

Като президент не мога да искам оставки на когото и да е. Но в тази ситуация аз винаги ще бъда на страната на гражданите. Протестите са закономерни и основателни и никой закон не забранява организирането им.

Аз съм готов да приема лидера на партия ГЕРБ – г-н Борисов, и да изслушам неговата визия за справянето с корупцията по високите етажи на властта, за прекратяването на катастрофалния срив на инвестициите и за икономическото догонване на държавите от Централна и Източна Европа, които се откъснаха далеч напред по темпове на икономически растеж и по качество на живот.“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар