Валентин Кулагин за останалите от „ВИП Брадър“: Невъзможно е да бъда злобен към такива хора!

Валентин Кулагин за останалите от „ВИП Брадър“: Невъзможно е да бъда злобен към такива хора!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин продължава да злослови за съквартирантите и след „ВИП Брадър“!

Изминаха две седмици от края на „ВИП Брадър“, но Валентин Кулагин не е забравил какво се случи между него и останалите в Къщата. Той проговори на тази тема в интервю за в. „България СЕГА“.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин не спира с нападките към бившите си съквартиранти

Колкото и да е странно, гримьорът не счита, че е показал злоба към тях. Намира думите си за самата истина и нищо повече.

„Понеже са слаби и безхарактерни. Не са готови да се сблъскат с откровено мнение за себе си. Свикнали са да интригантстват зад гърба на другите и да тънат в лицемерие. Вероятно това е ежедневието им.
Освен това успях да им разкъртя маските. А това боли… Не стига, че не са реализирани и не са финансово стабилни, ами и сега останаха без това, което имаха – имиджа си.

Мисля, че те прекрасно знаят, че това не беше злоба. Невъзможно е да съм злобен към такива хора. Аз съм щастлив, обичан, удовлетворен от успехите в професията си, изглеждам добре и съм още млад – в разцвета на силите си. Имам всичко, което съм искал някога. По кой параграф трябва да изпитвам злоба към тях?!“ – споделя Кулагин пред изданието.

Най-голямото разочарование за него е била Ваня Костова. Същата тази Ваня, която го наби с бутилка вода.

„Най-истинският бях аз. Божана до някаква степен разкри себе си под честото въздействие на алкохола и то в недобра светлина. Всички бяха фалшиви, но по-скоро най-фрапантната и нелепа маска беше тази на Ваня Костова, която се беше окичила с ореол на светица, а в същото време е изключително злобна жена, неуравновесена и безкраен егоист.“ – казва Валентин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Валентин Кулагин за останалите от „ВИП Брадър“: Невъзможно е да бъда злобен към такива хора!”

  1. Златена

    Ное. 17. 2018

    Майката и бабата на психопата руснак Валентин Кулагин като малък са му казвали ще той е най велик и другите деца не могат да му стъпят на малкия пръс и затова като е порастнал е станал самовлюбен и невъзпитан

Добавете коментар