Жени Калканджиева има страшен проблем, заради който не бива да близва алкохол!

Жени Калканджиева има страшен проблем, заради който не бива да близва алкохол!
1 (20%) 1 vote

Жени Калканджиева пие като смок, а истината е, че не бива да го прави!

Жени Калканджиева, която първа напусна къщата на „Биг Брадър“, все още понасяла последствията от зверския побой, който неизвестни лица й нанесоха преди повече от 20 години.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева не бива да пие, а го прави

Заради спешната операция, която й била направена тогава, вечната миска имала проблеми с черния си дроб, който тогава лекарите в „Пирогов“ се наложило да кърпят като скъсана дреха.

При същата операция е бил премахнат и далакът й, което не й позволявало да се пренатоварва физически. Макар слезката да е орган, без който може да се живее, все пак липсата му предизвикала известни спънки, с които Калканджиева се принудила да свикне, писа „Ретро“.

През 1996-а на фаталния за Жени 15 декември, тя е нападната, обрана и пребита на улицата пред офиса на модната агенция „Визаж“ на столичната улица „Неофит Рилски“. Престъпниците разкъсали с ритник в корема черния й дроб. После задигнали дамската й чанта, в която имало 10 000 лева и златен часовник „Картие“. И я оставили д лежи на земята. За неин късмет служителка на фирмата се върнала в офиса и намерила изпадналата в безсъзнание Жени.

Лекарите й направили животоспасяваща операция. Оттогава й остава 30-сантиметров белег.

Тъй като черният й дроб едва е бил спасен, не е препоръчително да го товари с алкохол и мазни храни. Евгения обаче показа, че не се съобразява с това, когато само за седмица в Къщата почти не изтрезня.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар