Мария Илиева не родила от Наско Колев заради баща му

Мария Илиева не родила от Наско Колев заради баща му
Гласувайте за статията

Сега Атанас Колев можеше да е бащата на бебето на Мария Илиева!

Заради оределите си участия Мария Илиева се чуди срещу кого да иззлобее. Видяла, че Наско Колев се въздигна, макар че тя се бе погрижила с връзките си това да не се случва, и реши отново да опита да го съсипе.

Мария Илиева и Наско Колев

Мария Илиева без малко да излъже Наско Колев да й направи бебе

След победата му във „ВИП Брадър“ Мара заподозряла, че ще му се вдигнат и гледанията, затова се погрижила отново да изтрие песните му. Това не е нещо изненадващо, предвид скандалната им раздяла.

„Тя е правила проблеми през годините и на други нейни любовници. Просто не може да преживее факта, че някой ще е по-добре от нея. А в Наско тя беше лудо влюбена и искаше той да й направи бебе. Там обаче се намеси баща му и ги раздели“, коментира пред „Шоу“ запознат с интимните завоевания на Мария.

Както е известно, певицата бързо-бързо след това успя да си намери „донор на сперма“ и да стане най-после майка. Тя зачена и роди бебето на друг младок – Георги Михайлов, който е само на 27 г.

Наско Колев се радвал и благодарял на Бог, че го е отървал от Мария Илиева. Когато научил, че ще става майка, рапърът изпитал облекчение, че бащата не е той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар