Гаджето на Джулиана Гани: Като излезе от Къщата, ще създадем семейство!

Гаджето на Джулиана Гани: Като излезе от Къщата, ще създадем семейство!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани има планове да се омъжи за втори път в рамките на по-малко от две години!

Джулиана Гани скоро ще бъде официално разведена, това съобщи пред „България Днес“ сегашната половинка на силиконката Илиян Найденов.

Джулиана Гани и Илиян

Джулиана Гани и Илиян Найденов ще се оженят догодина

Малката Джулка, която в момента се вихри в къщата на „Биг Брадър“, няма да има законен съпруг, след като се разведе с бившия си Станимир Ташев. Двамата бяха заедно повече от година, но Джулката би шута на здравеняка.

Тя подава молба за развод, но Ташев дълго време отказва да подпише и се покри в чужбина. В крайна сметка склонява и скоро двамата няма да са двойка.

„Докато излезе от Къщата, ще е свободна. До края на месеца всичко ще е приключило“, споделя сегашният приятел на Гани – Илиян.

Той и Гани са заедно от четири месеца, но вече имат сериозни планове един за друг. „Имаме много сериозни планове, след като излезе от шоуто. Ще създадем семейство“, категоричен е Илиян.

Фитнес инструкторът все пак трябва да има едно наум, защото проблемите на Джули в брака започнаха именно след участието й в риалити шоуто. Този път обаче връзката й изглежда по-силна, защото плеймейтката отказа да интимничи с Уош МС, въпреки че това беше само мисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гаджето на Джулиана Гани: Като излезе от Къщата, ще създадем семейство!”

  1. Анна

    Ное. 18. 2018

    От къде го намери този селянин.

Добавете коментар