Благо Джизъса с двоен стандарт в любовта: Напусна Есмер заради ревността й, а той самият ревнува даже от изкуствена целувка!

Благо Джизъса с двоен стандарт в любовта: Напусна Есмер заради ревността й, а той самият ревнува даже от изкуствена целувка!
Гласувайте за статията

Благо Джизъса смята, че той може да ревнува, но жената до него – не!

Женкарят Благо Джизъса се оказа с двоен стандарт в любовта. Преди година се раздели с Есмер Омерова, защото тя го ревнувала прекалено много, а се оказва, че и той е голям ревнивец.

Благо Джизъса

Благо Джизъса се оказа много ревнив

Това стана ясно по време на седмичната мисия на Биг Брадър, в която Златка Райкова трябва да целуне Станимир Гъмов по устата. Бившият футболист заяви категорично, че половинката му няма да докосне устните на друг мъж.

Поведението на Благой Георгиев изглежда малко лицемерно, понеже той се оплака как Есмер му правела огромни сцени на ревност, а сега не иска да приеме изкуствена целувка на гаджето си с друг мъж, при това по-възрастен и напълно пропит мъж.

Гъмов по принцип е безобиден за жени като Златка. Той никога не би хванал окото на такъв тип дами, защото няма много пари.

Доказателство за това е, че Преслава не пожела да се хване с него, въпреки че много й допадна като човек. Вместо това реши да роди от местния бияч Павел Лазаров, който обаче е заможен.

Интересно е как Благо Джизъса ревнува Златка, а няма проблем с миналото й. А то е наистина скандално и историята го потвърждава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар