Валери Божинов е бесен от гаврата на Благо Джизъса!

Валери Божинов е бесен от гаврата на Благо Джизъса!
Гласувайте за статията

Валери Божинов бе подложен на страшна подигравка в „Big Brother: Most Wanted“!

Снощи в шоуто на Биг Брадър Валери Божинов бе осмян по невероятен начин. Благой Георгиев го направи в сериала „Ах, този Джизъс“, видя Kliuki.bg.

Валери Божинов и Благой Георгиев

Благой Георгиев вбеси Валери Божинов

Бившият футболист имаше в сценария подигравателни реплики, които по принцип Валери прави. Такива, каквито нямат никаква смислова последователност от типа „Човек когато знае с коя е, само аз си знам с коя съм“.

Оказва се обаче, че Божинов не е възприел никак добре гаврата с интелекта му. Това му било чувствителното място, тъй като от малък се шегували с него, че не е особено умен.

Реакцията на футболиста е малко изненадваща, понеже той винаги е бил широкоскроена личност. Очевидно обаче с някои неща при него шега не бива.

Валери Божинов би трябвало да е свикнал да се гаврят с него. Дори в интернет мнозина го наричат с ироничното Божигол, тъй като рядко вкарва голове.

Преди години пък получи „Златен скункс“ от „Господари на ефира“. Тогава не можеше да си намери отбор и никой не го искаше.

Двамата с Благой Георгиев бяха съотборници в националния отбор на България и се познават отлично. Дали обаче това ще остане така и след снощното фиаско по Нова телевизия?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар