Идентичността на Серина Уилямс

Идентичността на Серина Уилямс
Гласувайте за статията

Идентичността на Серина Уилямс, дълго време Серина бе толкова зависима от известната си сестра шампион Винес. Серина споделя, че двете живеели заедно дълго време, докато накрая Серена не се изнесла в друга къща близо до сестра си.

По-голяма само с година, но Винес има огромно влияние върху малко по-малката Серина, 37 годишната Серина се сравнявала постоянно с година по-голямата си и супер успешна сестра. Като се започне от външността им, защо Винес е по-висока, защо изглежда така, а аз не и т.н. докато накрая и двете си изяснили, че са различни и няма как да са еднакви.

Както се цитира и от сп. Ева – едва щом вече е майка на малката си бебка Олимпия – Серена осъзнала колко хубаво е да си себе си и смята да показва на детето си колко много е важна тя за нея.

Знаем, че Серина е майка вече както и половинка на Алексис Оханян от миналата година, желаем им дълги години разбирателство, хармония и защо не още наследници. Засега Серина добре съвместява активен спорт и майчинството си, затова предполагаме, че децата в дома им може и да се увеличат, коментираме от изданието Клюки.бг. Вече можем да твърдим, че Серина е спортна звезда, но и щастлива жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар