Дженифър Лопес сред най-продаваните изпълнители

Дженифър Лопес сред най-продаваните изпълнители
Гласувайте за статията

Дженифър Лопес сред най-продаваните изпълнители и това не е никак отскоро, а над 20 години. Латино звесдата е на професионалната музикална сцена от 1993 г. и е все така харесвана и търсена както и в самия бум на музикалната й кариера.

Само за минути и до сега 49 годишната музикална жива легенда получава хонорари от милион далора, малцина са тези, който поддържат този стандарт и то с години. В сектор на огромна конкуренция, наскоро Джей Ло отново доказа, че младите знаменитости могат много да се учат от нея. За събитието наречено Doha Festival City Mall в  Близкия Изток – Катар, Дженифър получи два милиона за 20-минутна серия от въпроси и отговори, където милионите й фенове можели да комуникират с нея директно. А темата на сесията – разговор е била за правата на жените, след което Джей Ло се е посветила за кратко на снимки и селфита с почитателите си. 

Макар и почти на 50, Джей Ло е сред най-желаните гости на светски събития по света, само пример, цитиран и от Ева е – предстоящото събитие в Долби Тиътър, Лос Анджелис, организирано от авиокомпания Quatar, където отново певицата Дженифър Лопес оглавява списъка с поканените.

Ние само можем да добавим да се развива все така, само Напред и нагоре, както се казва.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар