Голямата фамилия на Силвестър Сталоун

Голямата фамилия на Силвестър Сталоун
Гласувайте за статията

Голямата фамилия на Силвестър Сталоун бе поканена на премиерата на последната му кино изява във втората част на филма му „Creed“. Става дума за факта, че Сталоун избра да покани както бившата така и актуалната си половинка за последната си премиера.Вижте как.

Силвестър Сталоун и жена му Дженифер

И макар да има дълъг и доста успешен брак с половинката си Дженифър Флавин, от която има 3 деца, 77 – годишния вече Слай има и 2 брака преди нея.

Един от най-запомнящите му се периоди бе когато бе женен за актрисата Бриджит Нилсен, макар да бе за кратко време, те бяха доста популярна двойка за времето си и двамата в разгара на филмовите си кариери. Техният семеен живот бе в периода от 1985 до 1987 година, се цитира и в Ева. Явно са запазили добрия тон по между си въпреки раздялата си.

А можем да припомним и че тази година Бриджит страна майка за 5 път и то на 55 години, което си е постижение за която и да е жена.

Бриджит на премиера на филм на Сталоун

Очакваме последния филм на Силвестър Сталоун да бъде интригуващ и добре заснет, а ние желаем на него и близките му здраве и само късмет, коментираме и в изданието Клюки.Бг, като истински негови почитатели през годините.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар