Майката на Наско Стоев към Джена: Намали си циците!

Майката на Наско Стоев към Джена: Намали си циците!
Гласувайте за статията

Джена ще трябва да се раздели с най-отличителната си черта!

Младата фолк майка Джена се е видяла в чудо, откакто се присъедини към музикантския клан „Канарите”. В огромния палат на оркестрантите в Катуница царят средновековни порядки, а певицата е подложена на огромен натиск от страна на свекърва си Надя да намали напращелия си бюст, та да „прилича на порядъчна жена”.

Джена

Бомбите на Джена пречат на свекърва й

Всички битови въпроси на многобройната фамилия се решават еднолично от мама Надя – съпругата на Големия Канар. Като в повест от Любен Каравелов, най-старата жена в къщата определяла кой къде ще спи, кога и какво ще яде, с какво ще се занимава в домакинството. Освен, че е принудена да се грижи за добитъка на „Канарите”, Джена е постоянно одумвана за огромния си силиконов бюст, който според свекървата на подхожда на една семейна жена. Възрастната жена настоявала снаха й да се види с пластичен хирург, за да планира евентуално намаляване на кубиците. Певицата се опитала да протестира пред съпруга си Наско – Малкия Канар, но той недвусмислено заявил, че думата на майка му е с тежестта на нормативен акт /разбира се, предвид образователните си дефицити, едва ли е употребил точно това сравнение – б.а./.

Джена е известна с най-големия бюст в родния фолк – обиколката й от 111 сантиметра е ненадмината, откакто преди години Преслава се нави да кръцне циците си, за да се спаси от гръбначно изкривяване. В родния елит с певицата може да се мери единствено участничката във „ВИП Брадър” Джулиана Гани.

Желанието на Надя Стоева да пази приличие е доста странно, тъй като „Канарите” са известни в Катуница като синоним на най-просташки кич. Семейната им къща пpeдcтaвлявa мacивнa и cтpaшнo cĸъпa cгpaдa, oĸoлo ĸoятo ce шиpи oгpoмeн двop c вceвъзмoжни дъpвeтa, pacтeния и xpacти. Bътpe в нeгo виcят нaй-paзлични дъpвopeзби, cвeщници, грозновати ĸapтини, гpънци и вcяĸaĸви дpyги yĸpacи, събирани от Атанас Стоев – Големия Канар при пътуваният му из страната и чужбина, пише „Уикенд“.

Мама Надя пък е издигнала пapaĸлиc пpeд гpaмaднaтa пopтa нa ĸъщaтa, тъй ĸaтo ce cлaви c изĸлючитeлнaтa cи битова нaбoжнocт. Дeн пpeз дeн пpиятeли, poднини и близĸи на „Канарите” идвaли дa пoceщaвaт пapaĸлиca, зa дa зaпaлят cвeщичĸa. Естествено, дocтъп дo нeгo имaт caмo нaй-дoвepeнитe xopa, paзĸpивaт житeли нa Kaтyницa.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Майката на Наско Стоев към Джена: Намали си циците!”

  1. Bat Miro

    Дек. 09. 2018

    Ami tq taq maikata na Nasko nai-dobre da si se zanimava s dyrtiq si i mazen myj, i da ostavi kaka Djena da se trudi, za da moje da izdyrja sincheto i…uf-waf-pufff…

Добавете коментар