Мира Добрева трогна всички! (СНИМКИ)

Мира Добрева трогна всички! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Мира Добрева показа селското в себе си, от което не се срамува!

Журналистката Мира Добрева е израснала на село и никога не го е криела. Тя дори смята, че трудният живот в детството й й е помогнал, защото я е направил по-борбена.

Тв водещата разкри за селския си бит по време на „ВИП Брадър“. Тогава се разкри изцяло, което предизвика възхищение сред зрителите.

Сега Мира Добрева продължава да прави репортажи, свързани с живота на село. Това я кара да се чувства пълноценна и я изпълва с позитивизъм.

„Никога няма да ми омръзне да ги издирвам. Да виждам през бистрите им очи, пълни само с желанието им да опазят последната останала живинка на село.

Той е Денчо. На 81. Седи със своята баба в Бахреци, за да крепи 300-годишната къща да не рухне. Току поддаде някоя греда или се килне напукана керемида и той отива – ще подпъхне нещо, ще зачука друго, ще завие трето, но няма да даде да изчезне в небитието.

Пет човека живеят в селцето. Толкова са и овчиците.

Ама пък много тикви се раждат. И много мушмули, череши и какъвто щеш зарзават. Само дето гние по поляните. Няма здрава човешка ръка околовръст, та да обере реколтата.

И си говорите, и се усмихваш, пък надеждата се изнизва от теб като непокорно коте, решено да избяга завинаги.“ – написа Мира в мрежата, видя Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар