Бившият на дъщерята на Антон Радичев: Когато ми изневери, пипна болест, предавана по полов път!

Бившият на дъщерята на Антон Радичев: Когато ми изневери, пипна болест, предавана по полов път!
Гласувайте за статията

Бившият съпруг на щерката на Антон Радичев получи много тежък удар от нея!

Богомил Грозев – водещият на информационните емисии по Нова, лети на крилете на нова любов и хич не му пука за страданията, които е причинил на предишното си семейство. А те хич не са малко! Да припомняме ли, че маститият журналист прелъсти и изостави Кристина – щерката на звездата от „Оркестър без име” и „Клуб НЛО” Антон Радичев и че стовари тежестта на солиден ипотечен кредит върху доскорошния си тъст? И това не е всичко… Топ новинарят е отговорен и за разбития първи брак на актьорската щерка.

Когато научи, че зет му се готви за женитба с хомеопатката Мария Такова, легендарният артист от Народния театър изпадна буквално в потрес. „Как е възможно?! Та той още не се е развел с дъщеря им. Делата им предстоят. Как ще се сгодява, като не е разведен? Просто не мога да го разбера това”, не скри учудването си Радичев в свое неотдавнашно интервю за „Уикенд”. И допълни, че нито гледа новините на Богомил Грозев, нито знае нещо за него, нито се интересува. Този човек изобщо не съществувал за него.

Антон Радичев

Срамни разкрития за щерката на Антон Радичев излязоха наяве

Наистина е възмутително, когато някой се гласи за венчавка без да е разтрогнал предишния си брак. Аплодисменти обаче не заслужава и това да се ожениш за дама, която все още е омъжена за друг.

Когато навремето Богомил взел Кристина за своя съпруга, тя не се била развела с американеца Уейн Кембъл. Самият янки алармира за това във Фейсбук страницата на наш тв канал, но сигналът му бързо беше изтрит. Администраторите на профила свалиха публикацията му, защото по това време Радичева беше тяхна колежка – работеше в предаване на медията.

„Богомил и Кристина отвлякоха дъщеря ми!”, пишеше в жалбата си мистър Кембъл. С което даде да се разбере, че щерката на зарязалата го нашенка не е кръв на Грозев, както бе представяно на обществото. Самият водещ неведнъж беше изтъквал в свои интервюта, че е баща на момичето.

„Казвам се Уейн Гарет Кембъл. Американски гражданин съм и живея в Лос Анджелис. Аз съм екссъпруг на Кристина Радичева – дъщеря на известния български актьор Антон Радичев. Трябва обаче да отбележа, че тя и аз все още сме семейство в САЩ. Обръщам се за помощ, защото двамата имаме дъщеря – Антонина Пилар Кембъл. За съжаление от години съм лишен от възможността да виждам детето си и дори да разговарям с него заради действията на Кристина. Трябва ми съдействие, за да може това да се промени. Скоро планирам да пътувам до България и искам да се срещна с момиченцето ми” – така започва писмото си изоставеният щатски съпруг на Богомил Грозевата бивша вече житейска партньорка.

Тук му е мястото да уточним, че когато чужденецът даде гласност на голямата си лична болка, Кристина и новинарят все още живееха заедно. Журналистът и Антон Радичевата щерка имат и общо дете – син Теодор.

По-нататък в оплакването си Кембъл посочва хронологично как се е развивала през годините връзката му със сънародничката ни. Двамата се оженили на 12 октомври 2002-а в Лас Вегас, Невада. На 15 януари 2003-а сключили брак и в България – в православен храм. 9 месеца по-късно – на 10 септември, в Лос Анджелис, Калифорния, се родила дъщеричката им Антонина.

На 14 юни 2004-а Кристина се върнала в родината си, вземайки със себе си и щерка си. Уейн останал да работи в Щатите с идеята да натрупа капитал, с който впоследствие да започне частен бизнес в България.

„През ноември 2005-а започнах да подозирам, че съпругата ми има извънбрачна връзка. Същия месец Кристина е диагностицирана с болест, предавана по полов път. На 1 януари тя сменя ключалки и изчезва за 6 седмици”, излива огорчението си мистър Кембъл в писмото, публикувано във фейсбук. Той не уточнява дали диагнозата на експоловинката му се дължи на връзката й с Богомил Грозев, пише „Уикенд“.

През пролетта на 2006-а Уейн пристигнал в България, надявайки се, че ще успее да върне любовта на жена си. Получил разрешение за постоянно местопребиваване и дори взел апартамент, в документите на който било записано, че законна съпруга на американеца е Кристина Радичева. Щерката на актьора с прякор Баба Тонка обаче отказала да заживее с мъжа си под един покрив. Горе долу по това време тя започнала да крие детето от татко му, а през есента 2007-а наложила ембарго и на телефонните им разговори.

Фаталната за Уейн Кембъл Кристина е щерка на Антон Радичев от разтрогнатия му брак с Нина Чолакова. Красавицата е завършила специалност „Кино” в US ВУЗ и е работила в Холивуд за високобюджетни екшън продукции. Случвало й се е да помага и на Стивън Спилбърг. „Дъщеря ми се върна в България, тъй като не можеше да свикне с живота и манталитета на американците. Те са фалшиви хора, с които трудно се общува”, споделял е артистът от „Оркестър без име”.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар