Един „паднал ангел“ в ревю на Victoria’s Secret

Един „паднал ангел“ в ревю на Victoria’s Secret
Гласувайте за статията

Един „паднал ангел“ в ревю на Victoria’s Secret . Да, след цели 18 години на подиума и то при невероятна конкуренция, чак сега звездата Адриана Лима призна с малко сълзи на очите, че е последното й ревю за бранда.

На ревюто на марката известна в цял свят Victoria’s Secret  честта да носят криле и да минат под бляскавите прожектори с най-изкусителните модели бельо имат малцина. А невероятните топ модели се конкурират доста за тази чест.

Както споменахме Адриана Лима е сред супер моделите, които повече от 10 години са сред най-канените на подиума от брандове като Victoria’s Secret , както цитират и в изданието Ева.

А за модния спектакъл на красотата и стила в цялата си сексапилна прелест блестяха красивите тела на множество от топ моделите – Кендъл Дженър, Джиджи и Бела Хадид, Уини Харлоу, Бехати Принслу, Стела Максуел, Елза Хоск. И именно Елза имаше честта да носи „сутиенът на мечтите“ на шоуто тази година или казано още – Fantasy Bra. Той е сътворен от 2,100 диаманта и е на скромна стойност от 1 милион долара.

Щом го облякла Елза признала, че усеща голямо вълнение, дори треперила, бил невероятен, идеален за стила й и най-красивич модел правен досега, цитират Хоск и в Ева.

Кадрите по-долу показват едва малка част от модната магия на Victoria’s Secret.

Един сутиен за милион долора

Лима – като ангел на Victoria’s Secret за последна година

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар