Драма: Гери-Малкоданска разкри ужасяващата истина за бременността си!

Драма: Гери-Малкоданска разкри ужасяващата истина за бременността си!
Гласувайте за статията

Синоптичката Гери Малкоданска е преживяла страшен кошмар преди раждането на сина си!

Гери Малкоданска стана майка наскоро, а в последствие се разбра, че е родила преждевременно. Красавицата споделя трудната и много болезнена история на своето раждане, за да подкрепи всички родилки с подобна съдба.

Гери Малкоданска

Гери Малкоданска е преживяла нещо страшно

Водещата е разбрала, че ще роди преждевременно още в 5-ия месец на бременността си. И е взела всички мерки, за да задържи бебето възможно най-дълго.

Малкоданска, която е и лице на кампанията „Нашите недоносени деца“, е прекарала последните месеци в посещения в болницата и постоянни прегледи.

„Последният ми болничен престой беше повече от месец, без изобщо да напускам територията на болницата и тази на стаята ми. Предвижвах се само с инвалидна количка“, шокира с признанието си Малкоданска.

Освен тези ограничения, Гери е трябвало да приема много медикаменти за задържане на бебето и дори да сдържа страха и ужаса си, които биха предизвикали раждането.

След като синът й Лео се появява на бял свят, той е трябвало да прекара цял месец в болницата – дни, през които Гери е живяла в постоянно притеснение и напрежение, пише сайтът „Тялото“.

Въпреки, че в момента и тя, и бебето са добре, Гери все още продължава да се притеснява за здравето на детето си. Малкоданска обаче е обгрижвана и от мъжа си, и от близките си хора. Така че може да бъде спокойна, че всичко необходимо за нея и бебето, ще й бъде осигурено.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар