Екс половинката на Божидар Лукарски си търси нов мъж!Бившата съпруга на Божидар Лукарски

– Ива Йорданова, се оглежда за нова сериозна връзка. Красавицата от няколко месеца е свободна жена, след като напусна някогашния министър и партиен лидер. [caption id="attachment_416309" align="alignright" width="300"]Лукарски Идилията на семейство Лукарски трая доста кратко[/caption] Това коментират репортер стари седесари, свидетели на раздялата на Вип двойката. Божидар и Ива живеят разделени и разводът им вече е факт, пише вестник „Уикенд”.

Засуканата танцьорка с диплома от Бъркли в САЩ, която преди 2 години завъртя главата на синия министър, отново е готова за интимно приключение.

Този пък хубавицата смятала да заложи на бизнесмен, с когото да се чуства добре осигурена. Защото политическите постове са временна работа, както самата тя констатирала уж на шега в неформален кръг. Ива отново се подвизава с моминската си фамилия Йорданова. След като няма мъж до себе си, екс синята съпруга се отдала на любимото си занимание – танцува до зори в клубовете по салса и се весели с приятели. Останалият сам Божидар пък се упреквал, че прибързал да надене халката на пресметливата си изгора Това шушукат познатите му в СДС. Ива охладняла към Божидар, след като политикът вече се бе разделил с икономическото министерство. А краят на брака им настъпил в най-трудния период, когато седесарите го обвиняваха и искаха оставката му, въздишат в синята централа. Заради напрежението вкъщи съпрузите съвсем охладнели. И още преди Божидар да си подаде оставката на „Раковски 134”, Ива поискала да се разделят. Макар че през май 2016 г. вдигнаха пищна сватба в Морската градина на Бургас, романтичната приказка бързо приключи, щом Лукарски започна да сдава постовете във властта. Преди две лета влюбеният адвокат хвърчеше из облаците и бе готов на всичко, за да има за себе си апетитната хубавица.

Заради кръшната танцьорка седесарят разтури дългогодишния си брак с Аделина. Която го направи баща на две дъщери – Богдана и Йоана.

Докато бе съпруга на синия лидер в златния му период, Ива живееше като кралица. А Божидар я глезел и угаждал за всичко – от тоалети до пътешествия по света. Със стихването на безгрижния охолен живот Йорданова преценила, че повече няма какво да получи от съпруга, а я чакат само тягостни моменти и финансови трудности. Сега Божидар Лукарски живеел сам и вече намирал време да слуша любимата си рок музика или гледал мачове с приятели. Въпреки всичко разжалваният председател на СДС споделял с, че с Ива успели да запазят добри отношения. Източник: hotarena.net