Бомба: Плевнелиев даде 10 милиона на синовете си от Юлияна! (още подробности)

Бомба: Плевнелиев даде 10 милиона на синовете си от Юлияна! (още подробности)
Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев дари огромно състояние от цели 10 милиона на двамата си сина от бившата съпруга Юлияна!

Слуховете, че Деси Банова е сложила ръка на многобройните имоти на Росен Плевнелиев се оказаха силно преувеличени. И май е истина, че любовта между двамата е искрена и чиста.

Плевнелиев

Росен Плевнелиев не забрави синовете си от Юлияна

Това няма да се понрави на мнозина, които с радост оплюваха синоптичката и президента от началото на връзката им. Но фактите са си факти…

Проверка на вестник „България Днес“ показва, че синовете на експрезидента от бившата му жена Юлияна ще разполагат с имоти за близо 10 милиона.

Още преди развода Плевнелиев дарил всичко придобито по време на брака му с Юлияна, включително луксозната вила в Халкидики и в двете имения в Малинова долина.

Освен това таткото им подарил държавни ценни книжа, като всеки от синовете му има дивиденти на стойност 20 870 лева. Въпреки, че Деси Банова роди син на Плевнелиев, Йоан няма и половината от богатство на братята му.

Постъпката на Росен Плевнелиев е достойна за уважение, коментират близки до него и Деси източници. Припомняме, че писанията по медиите отдавна омръзнаха на новото семейство, което се кани да замине да живее в Америка.

„Деси си е за завиждане с мъж като Росен. Тя нито веднъж не е проявила недоволство заради отношението му към двамата му сина. Защото е умна жена и отлично знае, че държи ли един мъж на своите деца, ще държи и на нейните, както и на общите им“, споделят източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар