Разкритие: Елвиса отказа брак на Емануела, това я срина!

Разкритие: Елвиса отказа брак на Емануела, това я срина!
Гласувайте за статията

Емануела иска брак от Елвиса, но той се дърпа!

Чалга дивата Емануела е влязла в „Биг Брадър“ с лична мисия – едномесечната раздяла с любовника й Мартин Николов да му подейства, като разтопи леденото му сърце. С идеята да я отведе най-накрая пред олтара.

Емануела

Емануела настоява за брак с Мартин Елвиса, но той се опъва

На старта на формата за бивши риалити звезди пайнерката с половин уста призна пред Ники Кънчев, че влиза в Къщата необвързана.

Дни по-рано между Емануела и Николов, известен повече с прякора си Мартин Елвиса, избухнал поредният скандал на тема брак. Това издават от фолксредите, пише вестник „Ретро“.

Заради напредващата си възраст чалга чучулигата, която на 8 ноември навърши 37 години, драпала за подпис и истинско семейство С каквито все се разминава – къде заради бурния си начин на живот, къде заради това, че все попада на неподходящи мъже.

И Емануела, и Елвиса обаче вече имат по един брак зад гърба си. След развода си Николов се зарекъл, че няма да усложнява живота си повторно. Точно тук вижданията му се разминавали с тези на чалга дивата.

Нежеланието му да отведе фолкдивата пред олтара, станало повод за нови разправии помежду им малко преди началото на „Биг Брадър“, издават запознати.

Емануела избухнала и заявила на гаджето си, че слага край на връзката им и влиза в Къщата, за да си намери нов мъж.

Тайно обаче тя се надявала, че заплахата й ще стресне Елвиса, а надеждите й вече се оправдават. На участието й в столичен клуб преди няколко вечери гузният Мартин се появил с огромен букет от бели рози. За който според познавачи е прахосал към 1000 лева.

Охраната от „Биг Брадър“, която придружава чалгарката при излизанията й от Къщата, обаче не го допуснала до нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар