Стоматолози шокираха: Новото чене на Благой Георгиев не струва повече от 3 бона! (виж тук)

Стоматолози шокираха: Новото чене на Благой Георгиев не струва повече от 3 бона! (виж тук)
Гласувайте за статията

Магарешките зъби на Благой Георгиев, за които всички го подиграват, били аматьорска изработка и изглеждали като пластмасови!

Благой Георгиев, който вече е наричан на галено „Зъбчо“ в светските среди, се похвали, че се изръсил за „диамантената“ си усмивка „20 хиляди евро“.

Благой Георгиев

Преметнали са яко Благой Георгиев за уж перфектните му зъби

Бившата звезда на Рубин, Казан обясни пред съквартирантите в къщата на Биг Брадър, че белоснежните му зъби били доставени от Щатите, защото такива нямало в Русия. Именно там неговите били изпилени и върху тях поставени коронки.

Албена Вулева, която май също е с изкуствени зъби го разпита надълго и нашироко как са поставени новите му зъби, дали са фасети или импланти.

Благо с видимо удоволствие си показа „и кътните зъби“. И разказа, че процедурата не била никак болезнена, но била свързана с дълго висене в стоматологичния кабинет.

„Те и предишните ми зъби си бяха бели. Но аз исках да си направя равни. Точно такива си избрах“, заяви с гордост футболистът и отново показа порцелановата си усмивка.

„Аз като вляза в някое заведение и знам, че Благо е там, не питам къде е. Просто се оглеждам и като видя блясъка, знам, че това е той“, обясни рекламното лице на двойката от Койнаре Цецо Андреев.

Родните стоматолози обаче съзират измама в цялата история. Те не се съмняват, че Благо се е изръсил баснословната сума, но смятат, че това което е поставено в устата му далеч не струва тези пари, и най-вероятно футболиста е станал жертва на типична измама за лековерни богаташи, пише lifeonline.bg.

Според запознати, изпълнението на джийзъсовите зъбаци било аматьорско, а те приличали на пластмасови. Те са на мнение, че у нас такова чене щяло да му излезе не повече от 3 хиляди лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар