Не е за вярване: Виж какво се случва с бащата на Уош МС, актьора Иван Иванов!

Не е за вярване: Виж какво се случва с бащата на Уош МС, актьора Иван Иванов!
Гласувайте за статията

Ето какво се случва с бащата на Уош МС – актьорът Иван Иванов!

Големият български актьор Иван Иванов отдавна избяга от светската суматоха, а напоследък споделя, че дори козите го вълнуват повече от киното.

Иван Иванов

Иван Иванов гледа кози на село, не иска и да чуе за града

Той се хванал да гледа животни в двора на къщата си в село Оборище, където се оттегли преди повече от десетилетие. Решил да запълва времето си с нещо полезно.

Хем хранел козите, хем те му се отплащали с домашно мляко, което често идвало в излишък на него и съпругата му Петя Силянова, които го подквасвали за кисело, а остатъка любезно подарявали на съседите си.

Радвали се, че техните животни не пострадали при чумната епидемия, защото щяло да им бъде жал да ги жертват.

Освен скромен обор актьорът стопанисвал и голям двор с градинка, овощни дървета, трева, цветя. Наслаждавал се на спокойствието и тишината, която го окрилила да пише. До момента той има няколко книги със стихове, разкази и размисли.

„Намерих своето място на село. Общувам с хората за т.нар. простички неща. В киното прекарвахме по-голяма част от живота, но и тогава се занимавах с простички неща.

Отивах и вършех конкретно, просто физическо действие, подплатено, разбира се, с емоционална поддръжка. Бях предан и отдаден на киното. Отивах, свършвах си работата и изчезвах. И тогава не участвах в т.нар. интелектуален елит”, сподели преди време Иван Иванов, пише „Ретро“.

С къщата си в Оборище артистът се сдобил случайно през 1986 г., когато изведнъж му дошла идеята да прави вила. Когато я взел, даже не ходел да я наобикаля, докато все още активно играел в театъра.

Щом решил, че сцената вече не е неговото място, се преместил завинаги там, а в столичния му апартамент живеел синът му Стефан, по-известен с рапърския си псевдоним Wosh MC, който в момента се бори да стане любима звезда на България в „Биг Брадър“.

Някогашният секссимвол от „Всичко е любов“ се радвал на хармонията и спокойствието на село и отказал да пътува до София да защитава наследника си при евентуални негови номинации, защото не искал около него да се вдига излишен медиен шум.

Не подкрепял напълно изявата на Стефан в риалити шоуто, но пък разбирал, че сега времената са други и за такава изява шанс нямат всички, а само хората, които продуцентите смятат за истински интересни личности.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Не е за вярване: Виж какво се случва с бащата на Уош МС, актьора Иван Иванов!”

  1. Соня

    Ное. 21. 2018

    Един от най-добрите български актьори/артисти/.Изиграл е запомнящи се роли в много бг филми.“Всичко е любов“ ми е любим и Иван Иванов ми е любим артист.Браво за неговия талант и професионализъм.Има невероятна харизма.Дай Боже повече такива хора като него.

Добавете коментар