Мегз показа новата си колекция: Топ тоалети за новогодишните празници! (виж тук)

Мегз показа новата си колекция: Топ тоалети за новогодишните празници! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мегз представи третата част от новата си колекция „Да бъдеш жена“!

Миглена Каканашева – Мегз подари на феновете си разкошни идеи за новогодишните празници. Дизайнерката от Раковски показа третата част от новата си колекция „Да бъдеш жена“, а някои от моделите може да видите още в текста. Или на линка на Мегз:

Мегз

Ето я новата колекция на Мегз за празниците

„Трета част на колекцията ни “ДА БЪДЕШ ЖЕНА” е вече ОНЛАЙН – http://megz.eu/category/novi

Обявявам ви втора малка игра – кажете ми кой е любимият ви артикул от колекцията и къде бихте го носили. Един от коментиралите ще може да си избере визия по избор от колекцията. Разгледайте всички визии на www.megz.eu.

Победителите от двете игри ще изтегля след 2 дни в стори. Много се гордея с тази колекция, защото в нея освен много креативност сме вложили и безкрайно много математика и оптимизиране. Целите ми бяха две:

1. Да създам типажност като включа нови стилови гледни точки в линията ни и дам възможност на още повече от вас да се припознаят в дрехите ни.

2. Да вкарам бутикoвите корсетни рокли и ръчно декорираните рокли с драперии, цветя, бродерии, метални орнаменти в бюджет и тотално да размия границите между ексклузивност и достъпност.

Надявам се и този път да съм предвидила какво точно има в ума ви и да се влюбите в това, което сме ви приготвили. Вложили сме цялата си любов, три тона непримиримост и много, много труд в него“, заяви Мегз в профила си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар