Славея Сиракова втрещи: Трябва да видим ползите на това правителство! (още подробности)

Славея Сиракова втрещи: Трябва да видим ползите на това правителство! (още подробности)
Гласувайте за статията

Славея Сиракова подпали мрежата с поста си за протестите и управлението!

Голямата щерка на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова запали мрежата с неочакван коментар. Той касае най-наболялата тема на деня – протестите и управлението на настоящото правителство.

Славея Сиракова

Славея Сиракова явно вижда реалните ползи от работата на настоящия кабинет

Принципно идеята на Славея Сиракова е добра, но в тезата й се прокрадна изречение, което разгневи мнозина. А именно, че протестиращите трябва да видят ползите от работата на сегашния кабинет. Предаваме думите на Славея дословно, а коментарите оставяме на вас:

„Все си мисля, че колкото и правителства да падат или остават, най-голямата неправителствена организация това е народът във всяка държава.

В крайна сметка всички ние гласуваме за избирането на правителство и неговите лидери. Един протест може да доведе до следващ и така, докато ние самите не доведем нещата до един ред в полза на всички.

Докато това стане, всеки от нас има лична отговорност към себе си и младото поколение, което идва. Така както първичността ни подтиква да излезем и да се разбунтуваме срещу собствените си решения, така и разума и премислянето могат да ни бъдат от полза.

Политиката в нито един момент не е определяла личните ни решения и съответно няма как да има цялостен контрол в държавата.

Не успеем ли да видим ползите на това правителство, няма как да възпитаме децата си да виждат ползите в големите корпорации, които преди всичко са български“, заяви Славея Сиракова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар