Скандал: Благой Георгиев остави децата си без наследство, заради новата си любов Златка!

Скандал: Благой Георгиев остави децата си без наследство, заради новата си любов Златка!
Гласувайте за статията

Благой Георгиев продава къщата на децата си, заради Златка Райкова?!

Къщата на Благой Георгиев в Горна Баня, която е обявил за продан под натиска на безпаричието и чехъла на Златка, всъщност пази доста любопитна история. Която разкрива след себе си нова порция лъжи от близкото минало, съобщи сайтът HotArena.

Благой Георгиев

Благой Георгиев продава къщата, която уж оставил на децата си

През 2014 г. Георгиев и бившата му жена Христина Витанова се разделят окончателно. Веднага след това ПР-а му Наско Лазаров дава обширно интервю от името на клиента си.

В което първо лъже, че разлъката е временна. А след това подчертава, че докато Благо играе за руския отбор „Амкар“, то Христина и децата му не са лишени от нищо в България…

Оставил им бил къщата в Горна Баня, коли и „абсолютно всичко“. И заключва, че никоя златотърсачка не може да разбие това семейство. Всичко посочено до тук, виждайки какво се случи след това, а и днес, се оказва пълна лъжа.

По онова време на места той и свитата му тръбяха, за пред медиите разбира се, че за да обезпечи любимите си същества и да бъдат спокойни, дори и след окончателна раздяла с Витанова, ще й предпише въпросната къща.

Стана ясно, че четири години по-късно той е обявил имотът за продан. Чувствал се задължен на новата си изгора Златка Райкова, че му плаща сметките, а трябва да е обратното, и забравил, че домът е наречен за наследство за Йоана и Давид.

И очевидно изобщо не е предписвал къщата на майка им… И, както гласи поговорката „Подарена къща – назад не се връща“.

След като реши да се развежда с Есмер Омерова, уж заради огромната й ревност, Благо си тръгна гол като пушка от Русия. Съвсем нормални и заслужени за него последици…

Възползвайки се от това, че бившата му Христина е с финансово състоятелен мъж, лекомислено Благо е решил, че е отговорността около благополучието на първите си две деца е прехвърлена в чужди ръце.

Наистина недоумяваме какви планове крои за съвместни наследници със Златка, след като той вече има цели три, плюс меркантилна жена до себе си. И дори да вземе 690 000 евро, много скоро след получаването им, няма да ги има. Доста лекомислено!

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар