Миглена Ангелова разцепи с изказване за Биг Брадър! (още подробности)

Миглена Ангелова разцепи с изказване за Биг Брадър! (още подробности)
Гласувайте за статията

Миглена Ангелова заяви категоричното си мнение за Биг Брадър!

Устатата водеща на бившото „Искрено и лично“ Миглена Ангелова не спира да следи Биг Брадър, макар и да не е част от участниците този сезон. Дамата в червено обаче винаги има мнение по въпросите и не пропусна да го заяви и този път.

Миглена Ангелова

Водещата Миглена Ангелова и Емануела се сдушиха в общия си сезон

Вчера Миглена Ангелова публикува извадка от размислите си в своята книга „Искрено и лично за Големия ВИП Брат“. Предаваме думите й без редакторска намеса:

„Да, аз редовно получавах колики от Колектива в Къщата на “Биг Брадър”. Ясно е, че не харесвам колективизма, най-вече защото обичам Логиката. Считам, че колективизмът достатъчно пълно и ясно е доказал, че не работи за просперителета на нито едно общество.

В тази връзка най-много ми харесва примера със скоростта на корабната ескадра. Тя винаги е равна на скоростта на най-бавния плавателен съд. Велико! Затова обикновено корабите плават самотни горките, без да имат нужда от навалица, и без да се съобразяват с най-прецаканите си събратя. 🙂

Факт е, че “имам колики от Колектива” – цяла глава съм му отделила, както се убедихте сами. А пък колективизмът ме отвращава във всички негови форми, ненавиждам нелогичните му, грозни похвати, поведение, навици и т.н.

Затова не участвам нито в далавери, нито в партии, нито можех да пожелая да се “присламча” към Колектива, заформен в Къщата на “Биг Брадър”. Вярвам в целесъобразността на човешкия избор, следването на бизнес логиката и деловия подход при избирането на целите, при които в резултат всички страни печелят.

Е, за него се изискват знания и непрестанна подготовка, а не имитации, комплекси и емоции, но и знанията и подготовката струват инвестираното време, защото гарантират удоволствие за Душата и благоденствие за тялото. Желая ви ги горещо и от сърце!“, публикува Миглена Ангелова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар