Димитър Бербатов: Обичам самотата, тя ми помага! (още подробности)

Димитър Бербатов: Обичам самотата, тя ми помага! (още подробности)
Гласувайте за статията

Димитър Бербатов призна, че обича самотата, тя му помага!

Навръх рождения ден на своята дъщеричка футболистът Димитър Бербатов гостува в предаването „Плюс-Минус“. Пред водещите начитаещият писател, който тези дни издаде своята автобиография сподели много истински неща за себе си:

Димитър Бербатов

Големият Димитър Бербатов разкри много истини за себе си

„Не съм си мислил, че съм толкова добър футболист. Виждах потенциала си, но не спирах да работя, за да стигна там, където искам да бъда. Хората около мен ми помогнаха много, както сега и аз се опитвам да помагам на децата.

Много ми помогна фактът, че в ранна възраст успях да изляза от България и да развия таланта си, сега аз подкрепям талантливите млади българи. Защото мен самият също много са ме подкрепяли.

Димитър Пенев беше човекът, който подкрепяше Стилиян Петров, Мартин Петров и мен. Той беше човекът, който даде шанс на всички нас. Вдъхна ми самочувствие да развием своите качества. После всеки показа на какво е способен и впоследствие си търсеше щастието в чужбина.

За да успееш в света на футбола, са нужни много тренировки, но и въображение. Футболът в страната не е на нивото, на което ми се иска. Въпреки че се правят много усилия за развитие в спорта“, призна в интервюто си Димитър Бербатов.

Пред зрителите Бербо призна още, че не е от типа хора, които постоянно искат да бъдат заобиколени от шумни компании и да се забавляват. Напротив – той обичал самотата и ценял миговете, в които остава сам със себе си и има възможността да размисли за това-онова:

„Имам нужда от спокойствие, от свое лично пространство. Така подреждам мислите си. Ако искаш да успееш и да се развиваш, трябва да правиш разбор на тренировките и мачовете. Много ми е важно рисуването, което открих, благодарение на баща ми.

Самотата ми помага да излизам по-лесно от кризисни ситуации, както и да преценявам правилно хората, които ме заобикалят. Въпреки съветите на близките си, винаги съм вземал сам решенията в живота си“, споделя Димитър Бербатов.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар