Никой не е подозирал: Ето каква тъмна тайна крие Владо Карамазов!

Никой не е подозирал: Ето каква тъмна тайна крие Владо Карамазов!
Гласувайте за статията

Владо Карамазов крие тъмна тайна!

Актьорът Владо Карамазов не е това, което е бил в детството си. По това време той е бил твърде уязвим и околните трудно са разбирали какво говори. Спасителният му пояс бил брат му Иван.

Иван Александров бил човекът, на когото бъдещият актьор разчитал да му превежда, защото имал говорни дефекти. Той проговорил късно и близките му трудно разбирали какво приказва.

Владо Карамазов

Владо Карамазов имал проблеми с говора

Тази отговорна и нелека работа вършел батко му Иван, който единствен му разбирал и предавал на околните какво иска да каже малкия Владо.

„В началото, когато още бяхме в детската градина, Влади много не говореше и аз му превеждах. Той заекваше в началото.

Проговори много късно. Освен това имаше един странен начин на изговаряне на думите, който само аз разбирах“, връща назад лентата Иван Александров.

По-големият Карамазов признава, че двамата с брат си много се биели като малки. Налагало се често майка им да ги разтървава с пантофи.

Той разкрива още изненади от миналото на бъдещия актьор, чиято разлика е година и десет месеца в ползана Иван.

„В училище пък брат ми беше зубър. Винаги завършваше с шестици. Докато аз бях обратният случай. Аз пишех много грозно, а той изписваше буквите старателно и красиво“, разказва Иван.

Според него Владо Карамазов копнеел силно да стане актьор още като малък. Затова бил много амбициозен.

„Знаеше още от тогава, че ще става актьор и направи възможно и невъзможно, за да го постигне. Самият аз никога не съм се изкушавал от актьорството.

Харесва ми това, което той прави, но в същото време съм най-големият му критик. Никога не му спестявам, когато нещо не ми харесва”, твърди той.

Докато Владо Карамазов се изявява на екран и на сцената, батко му от години живее и работи в Лондон. В столицата на Великобритания той твори истински сладкарски шедьоври.

Карамазов-старши приготви тортата за журналистите за кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар