Ивайла Бакалова забегна на самотен остров! (Миската лекува любовни рани-виж още)

Ивайла Бакалова забегна на самотен остров! (Миската лекува любовни рани-виж още)
Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова отпраши за самотен остров!

Бившата Мис България Ивайла Бакалова избяга от настъпващата зима у нас и замина да се припича край брега на океана.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова забегна на самотен остров

Дългокраката красавица обожава забравените от Бога местенца, където може да релаксира на воля и да се отдава на размисъл.

Въпреки че вече гони 40-те, Бакалова е все така секси и привлекателна за мъжката половина.

Според клюките в светските среди обаче този път моделката заминала, за да лекува любовни рани.

Ивайла Бакалова рядко се прибираше през последните години в родината си. Но бившата манекенка често е споделяла, че в богатото арабско емирство се чувства самотна.

Въпреки интересните хора, с които се среща, семейството и приятелите много й липсвали.

Ивайла продава недвижима собственост в Дубай, но често се връща в България. В далечната страна чаровницата така и не успяла да срещне подходящия мъж.

Тя го открила в столицата, в лицето на известния столичен ресторантьор Веселин Денков, известен като Веско Воденицата, с когото дори се сгодили.

Но той категорично отказал да я заведе до олтара. Миската не знаела каква причина да изтъкне пред приятелките си, че богаташа не иска да се венчае с нея. Затова забегнала на отдалечения остров.

Ивайла има една дъщеря от бизнесмена Румен Гайтански-Вълка, Рая. Момичето вече е тийнейджърка и не иска да почива с майка си, а купонясва с компанията си. Затова в последно време Ивайла се чувствала доста самотна.

В края на месец септември Бакалова се появи на традиционния моден форум в столицата. И изплаши мнозина с визията си. Дългокраката красавица бе видимо отслабнала, лицето й изпито, а тялото й съсухрено.

От предишната красавица нямаше и помен, а на нейно место се бе настанил скелет. Тя била на път да прекрачи границите на здравословния външен вид.

В светските среди обаче упорито се шушука, че Ивайла Бакалова се докарала така заради любовна мъка. Тя се опитала да си върне Веселин, но връзката им ударила на камък.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар