Лияна Панделиева изригна: Световният политически елит уважава Румен Радев (Защо скриха това-снимка)

Лияна Панделиева изригна: Световният политически елит уважава Румен Радев (Защо скриха това-снимка)
Гласувайте за статията

Лияна Панделиева не обича да се скрива истината!

Журналистката Лияна Панделиева показа снимки с президента Румен Радев и световният политически елит. Които останаха скрити от широката общественост. Тя разбуни мрежата с поста си.

Лияна Панделиева

Лияна Панделиева скочи срещу неправдата

Ето статуса, който Панделиева взаимства от потребителка в мрежата и който сподели на стената си. Снимката със сигурност няма да се хареса на мнозина, но е факт:

„11 ноември 2018 г., Париж, Франция. Официална церемония по отбелязване 100-годишнината от края на Първата световна война.

Забелязвате ли, че президентът на България е на основната трибуна пред Триумфалната арка, на първия ред и наред със световния политически елит?

А колко снимки видяхте от събитието и колко от тях показаха отреденото на България място на церемонията?

Попаднах на една от снимките случайно. Останах силно впечатлена от жеста на Франция, който жест свързах с победата, храбростта и саможертвата на армията ни при Дойран.

Оказа се, че съм познала на петдесет процента. Жестът е на Великобритания. По нейна покана България е представена на церемонията, при това представена бляскаво.

С изричното одобрение на Франция и Германия. И, да, заради победителите при Дойран, заради генерал Вазов, пред когото години по-късно, в Лондон, английски генерал заповядва сваляне на английските бойни знамена.

Румен Радев е сред първите в света

В знак на уважение и респект.

Почетният знак към България по време на церемонията пред Триумфалната арка мина незабелязан и неотбелязан от българските медии.

Което трудно би било разбрано от Великобритания и Франция – те не са забравили победителя при Дойран. А ние?“, публикува Лияна Панделиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар