Гаджето на Мария Шарапова я глези на частния остров на милиардера Ричард Брансън!

Гаджето на Мария Шарапова я глези на частния остров на милиардера Ричард Брансън!
Гласувайте за статията

Мария Шарапова глезена от гаджето на частен остров!

След като показа на всички в Инстаграм, че първият сняг в Ню Йорк определено не й харесва, Мария Шарапова се премести на далеч по-топло и приятно място. Тя избяга от лошото време и отиде на остров Некер в Тихия океан.

Мария Шарапова

Шампионката Мария Шарапова се глези на частен остров с любимия

Тенисистката качи няколко снимки от екзотичната си почивка, с които зарадва своите фенове. На една от тях тя е по бански, носеща ефирна риза, а на друга си почива близо до лазурния бряг.

„Тук няма сняг“, отбеляза Маша. Много от последователите я поздравиха за визията й.

Шарапова е избрала да си отпочине на частния остров на милиардера Ричард Брансън. Но не е сама, с нея е новата й изгора – Александър Гилкс, отбелязват местни медии и посочват, че двамата са дали луди пари за почивката.

Преди няколко дни спортистката публикува снимка от летището. На нея тя е по анцуг, бели маратонки и носи кафява лятна шапка на главата си.

Текстът към фотоса гласи, че тенисистката си е забравила зимното палто, но то няма да й трябва за мястото, на което отива, пише „Тялото.бг“.

В средата на септември Шарапова приключи тенис сезон 2018 поради травма. Тя не можа да участва на турнирите в Пекин, Тянцзин и Купа Кремъл, но за сметка на това има достатъчно свободно време, което да прекара с любимия си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар