Като тийнейджъри: Биляна Гавазова и мъжът й се натискат на детска площадка!

Като тийнейджъри: Биляна Гавазова и мъжът й се натискат на детска площадка!
Гласувайте за статията

Биляна Гавазова се натиска с мъжа си Тодор, без да й пука от папараците!

Биляна Гавазова и половинката й Тодор не се посвениха да си раздават прегръдки и целувки насред детска площадка в столичен парк.

Биляна Гавазова

Биляна Гавазова и мъжът й Тодор явно още са влюбени един в друг

Двамата бяха там заедно със сина си. И докато детето безгрижно си играеше, решиха да се възползват от свободните минути за интимности. Очевидно на журналистката и мъжа й не им остава много време да се порадват един на друг предимно заради работата й.

Водещата от Би Ти Ви вися на телефона дори през почивния си ден, докато детето й обикаляше катерушките в столичния Южен парк. Биляна Гавазова водеше разговорите си разпалено и на висок глас. А темите им не останаха тайна за другите родители край детския кът.

Докато шумно спореше с колегите си от телевизията, Биляна изпусна за момент от поглед сина си, който падна. Но за щастие, не фатално, върху грапавата настилка на площадката.

Добре че в този момент се намеси нейният мъж Тодор. Той бързо прегърна детето, за да предотврати сълзите му, пише вестник „Ретро“.

Очевидно Биляна и половинката й трудно се справят с родителството и не смогват на ангажиментите си. Но те са сред малкото известни двойки, които не ползват услугите на частни гледачки или баби и роднини, защото близките им живеят в провинцията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар