Мира Добрева направи ужасяващо предположение за Валентин Кулагин!Мира Добрева напусна Къщата

на крачки от финала на „Вип Брадър“ след поредица от болезнени откровения за живота си. Чаровната звезда на БНТ разкри душата си в риалити формата, но в крайна сметка не успя да убеди зрителите, че е искрена и неподправена в поведението си. [caption id="attachment_416452" align="alignright" width="300"]Мира Добрева Мира Добрева се чуди бил ли е изнасилван Кулагин?![/caption] Мира все още не е гледала нито един епизод от шоуто, освен онзи, в който трябваше да проведе интервю със себе си. Сподели още, че зрителите виждат само 1 час монтиран материал, но повечето от избухванията с били следствие на натрупване преди това, пише вестник „Шоу“. „Дори поведението, което имаше Кулагин през цялото време, за мен е следствие на натрупване.

За да е такъв „човек“, той трябва да има някакво предисловие, което не ни бе известно. Родители ли са, бой ли е, изнасилване ли е, нямам идея какво е, но трябва да има причина да бъде такъв“, разказва Добрева.

Според тв водещата светът ни е фалшив и в него успяват само онези, които са с фалшив имидж. Тя е била болезнено откровена, разказа за проблемите си в семейството и от детството, но остана неразбрана от зрителите. За което Мира съжалява: „Това е като да разголиш душата си и някой да нагази в нея с калните си ботуши,а ти да очакваш, че ще се чувстваш добре от това. Хората не разбират тази откровеност. Такъв е светът – истинските герои в него се чувстват не на място. Ти да си чула някога Ваня Костова да излезе и да каже нещо за мъжа си, за миналото? Пазят ревниво това минало, като изкарват на преден план само хубавите неща и хората предпочитат да вярват на това. Никой не я попита – а къде е мъжът ти, как така си сама?“. Добрева ще изплати семеен кредит, когато й връчат хонорара й. „В днешно време не се изкарват лесно пари, а тези са най-трудно и мъчително изкараните пари в живота ми“. От време на време Мира поглежда и новия сезон на „Биг Брадър. Според нея, от опит, вътре не е онова, което ни показват после на екраните. Много е симпатизирала на Жени Калканджиева, която излезе първа, както и на Албена Вулева за смелата й искреност. Източник: hotarena.net