Близки на Гришо: Никол му изсмуква топките, не е за него тази жена! (виж тук)

Близки на Гришо: Никол му изсмуква топките, не е за него тази жена! (виж тук)
Гласувайте за статията

Близките на Гришо се мъчат да го разделят с Никол Шерцингер, изсмуквала му топките!

Григор Димитров – Гришо е подложен на масирана психологическа атака от приятели и роднини, за да се раздели с гаджето си Никол Шерцингер. Двамата наскоро се бяха изпокарали, но отново се събраха. И пак го удариха на живот – този път в Лос Анджелис.

Гришо

Никол Шерцингер влияела зле на Гришо на корта, убедени са негови близки

От обкръжението на Гришо са категорични, че основната причина за неговия срив на корта се крие именно в американската певица.

„Първо му намеквахме, после директно му казвахме да я остави Никол. Та тя е като пиявица, която му изсмуква топките.

А без топки, разбирайте без характер и психика, прогресът е немислим”, категорични са авери на най-добрия български тенисист за всички времена, пише Блиц.

Против връзката му с Никол Шерцингер е и неговия баща Димитър. Той обаче нямало как да бъде краен при разговорите си със сина си. Но често му правел намеци, че с американката всичко май е изчерпано и е добре да настъпи промяна.

„Никол е вече на 40 години. Едва ли мисли за деца и семейство. Тя обича този си начин на живот – купони, пътувания, секс и адреналин на макс.

Но тези неща са до време. Хубаво е Григор наистина да помисли за рязък завой в друга посока”, философски заключават негови близки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар