Бомба: Коцето завъртя нов бизнес! (Зарязва ли пеенето)

Бомба: Коцето завъртя нов бизнес! (Зарязва ли пеенето)
5 (100%) 1 vote

Коцето завъртя нов бизнес

Коцето хитровато се е ориентирал към нов бизнес. Покрай участията си в различни реалите формати и постоянни изяви на сцената, певецът е инвестирал част от спечеленото в ново бизнес начинание. Константин вече върти собствена автомивка в центъра на столицата, пише „България днес”.

Коцето

Коцето завъртя нов бизнес

Той е закупил разработения бизнес в партньорство със съдружник. В новото си начинание поп фолк идолът е инвестирал двадесет и пет бона. Коцето и партньорът му са вложили солидна сума и в супер модерно оборудване, както и за обучение на персонала, след което резултатите не закъсняват.

Клиентите на автомивката са доста разнородни като социален статус. Освен живеещите наблизо, автомивката посещават редовно различни бизнесмени,наследници на олигарси, телевизионни звезди, и дори такива, свързани със сенчестият бизнес, доверяват запознати.

Всяка седмица лъскавите возила на богаташите се радват на услугата, предлагана в автомивката на поп фолк изпълнителя.

Определено изпълнителят на „Черна роза” има не само талант на певец, но и остър бизнес нюх. От години Константин върти успешно една от най-оборотните дискотеки в Студентски град.

Според близки до фолкаджията именно чалготеката е косвената причина той да навлезе и в бизнеса с почистването на коли.

Припомняме, че през лятото на 2016-та година при акция на ГДБОП. бе разбита група за търговия с кокаин в лъскавото му заведение. По информация на прокуратурата сделките с дрога са се въртели в специалната ВИП стая със знанието на управителя.

Константин обаче категорично отрече да има нещо общо с наркосхемите в заведението си. Половинката на Надя заподозря, че това е поръчка на конкуренти. Именно след акцията на полицаите той се заоглеждал за друг бизнес. Така Коцето искал името му повече да не се замесва в престъпления, а новия бизнес да му носи добри печалби.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар