Боби Ръгбиста влиза в Къщата, за ужас на Златка и Благой!

Боби Ръгбиста влиза в Къщата, за ужас на Златка и Благой!
1 (20%) 1 vote

Боби Ръгбиста, който топли леглото на Никита Джонсън, ще прекрачи прага на Къщата за трети път!

Борислав Борисов, известен повече като Боби Ръгбиста, утре ще се появи в къщата на „Биг Брадър“. Бившият спортист ще бъде намесен в любовен четириъгълник, включващ него, гаджето му Никита Джонсън, Златка Райкова и Благой Георгиев, научи Kliuki.bg.

Боби Ръгбиста, Никита, Благой, Златка

Боби Ръгбиста влиза при Никита, Благо и Златка

Тази вечер стана ясно, че Злати е била интимна с Боби в миналото. Самата Никита го потвърди и заяви, че по този начин се опитва да уязви бившата плеймейтка.

На блондинката обаче явно изобщо не й пука с кого е спала, защото прие опита на Милена с насмешка. Благо Джизъса обаче го прие по-тежко, защото списъкът от мъже на гаджето му стана още по-дълъг.

Не стана ясно кога точно Златка е била с Боби, но по всичко личи, че това е станало преди връзката му с Никита. В противен случай надали двете щяха да бъдат толкова дружелюбни в началото.

За пореден път обаче Русата не беше напълно искрена със зрителите, опитвайки се да заличи миналото си и да се изкара нещо различно. Тя не спомена нищо за това, че е била интимна с гаджето на друг участник в шоуто.

Утре ще видим дали все още има останали чувства между нея и Ръгбиста и как ще приеме цялата ситуация Благо Георгиев. Боби ще влезе в Къщата за трети път, след като вече го стори през 2006 г. в „Биг Брадър 3“ и през 2012 г. в „Биг Брадър Ол Старс“.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Боби Ръгбиста влиза в Къщата, за ужас на Златка и Благой!”

  1. Някоя си

    Ное. 22. 2018

    В други медии се твърди, че връзката на златка с боби съвпадала по време с началото на СЕМЕЙНАТА му връзка с никита… Кое от 2те твърдения е вярно, си знаят само никита, боби и златка.

Добавете коментар