Емануела разби Цецо и Златка Райкова (Защо ги номинира-виж тук)

Емануела разби Цецо и Златка Райкова (Защо ги номинира-виж тук)
Гласувайте за статията

Емануела доказа, за кой ли път, че приятелство в хайлаф средите не съществува

Снощи Емануела разкости бившите си приятели. На номинациите зеленооката фурия ги разби. Като безкомпромисно номинира гримьора Цецо Андреев и влюбената двойка Русата Златка и Благо Джизъса.

Емануела

Емануела номинира бившите си приятели

Поп фолк дивата е бясна най-вече на гримьора Цецо.

Преди номинациите двамата влезнаха в доста остри пререкания, като певицата запази привидно спокойствие. Но навръх номинациите звездата на „Пайнер” призова колежките си да не работят с Цецо.

„Не смятам, че Цецо Андреев се държеше професионално. Няма никакво право да говори къде съм била, с кого съм била, какво съм правила, когато е придружавал мен или някоя моя колежка на някое специално място.

И това, че съм развела цял свят е нелепо. Чудя се дали да се смея, или да се обидя на тази глупост“, заяви още изпълнителката.

Тя пожела гримьора да излезе от Къщата на Големия брат, защото преди го считала за приятел. Но след грозните думи, които той изля по неин адрес, вече го няма и за познат.

„Той имаше възможност да защити гилдията, а вместо това се изложи като предшественика си. Не ме обижда неговото поведение. Но смятам, че е нелоялно и некоректно да се държи по този начин с хората, които му осигуряват прехраната.

Нито една моя колежка няма да иска да я гримира, след като се държи по този начин. Как може да му се има доверие?“, аргументира се още певицата.

Без колебание Емануела номинира и доскорошната си дружка Русата Златка и актуалното й гадже Благо. Тя ги обвини, че психясват и не спират да се интересуват какво ще кажат за тях хората.

„Писна ми да се съобразявам с параноята им и да си меря за всичко приказките. Каквото и да кажа, те го тълкуват превратно. Не се издържа“, изригна изпълнителката.

Влюбените гълъбчета този път не я номинираха. Но пак натъртиха, че Емануела ги дразни с опитите си да ги въвлича в интриги. На прицела им останаха Гъмов и Никита.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар