Елен Колева проплака: Нежелана съм в България!

Елен Колева проплака: Нежелана съм в България!
5 (100%) 1 vote

Елен Колева изплака болката си!

Драмите около Елен Колева сякаш никога не свършват. Актрисата продължава да се чувства онеправдана и да смята, че заслужава по звездна кариера в киното и театъра.

Елен Колева

Елен Колева изля душата си

Предложенията към нея у нас явно липсват, но пък зад граница има успехи. Това кара красавицата да се чувства недооценена на родна почва и го признава в мъка и болка, научи Kliuki.bg.

„Основната подкрепа в моят живот дойде от Русия, Сърбия и Кипър! Да си нежелан и чужд в собствената си държава! Казвам го с болка, но е истина! Благодаря на Бога ! 😊“ – написа Елен Колева в социалната мрежа.

Не е тайна, че големият срив на кариерата й започна с раздялата й с Александър Найденов. Той вкара всичките си връзки, за да я изкара от пазара на труда и почти успя.

Все пак тя продължи да бъде актриса, но с повече ангажименти в чужбина. Говори се, че е свързана с Русия чрез руски любовник, но това не е потвърдено засега.

Въпреки всичко Елен не е загубила вяра в любовта и в положителната страна на живота. Тя продължава да гледа оптимистично на всичко около себе си.

„Тези, които съзерцават красотата на земята, намират запаси от сила, които ще издържат докато трае живота. Има нещо безкрайно изцерително в повтарящите се рефрени на природата – увереността, че зората идва след нощта, а пролетта след зимата.“ – написа красивата 34-годишна актриса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар